Kotisivutuotanto

Referenssit

Amiraali

Kotisivupaketti

Amiraali -kotisivut on tehty vaativampiin olosuhteisiin. Päivittäminen onnistuu helposti Wordpress -päivitystyökalun avulla, vaikka sivut sisältävätkin runsaasti ominaisuuksia. Kotisivupaketista löytyy yhteydenottolomakkeen lisäksi galleriat, kuvakaruselli, uutisosio, sekä mahdollisuus luoda lisää sivuja. Kävijäseuranta on nopeaa tehokkaan Google Analytics -työkalun avulla.

Kapteeni

Kotisivupaketti

Kapteeni -kotisivupaketti on yritykselle, joka ei tyydy pienimpään. Sivupaketti on oletukseltaan 5 sivuinen, mutta laajennettavissa. Kapteeni -kotisivupakettia voi laajentaa myös erilaisilla lisäosilla, kuten Facebook -laajennuksella, kieliversioilla yms. Oletuksena Kapteeni -kotisivupaketista löytyy helppokäyttöinen Wordpress -päivitysjärjestelmä, jonka avulla tiedot on helppo pitää ajantasalla. Kotisivujen vierailijoita pystyy seuraamaan huipputehokkaan Google Analytics -työkalun avulla.

Matruusi

Kotisivupaketti

Matruusi -kotisivupaketti on tarkoitettu yrityksille jotka esittävät asiansa lyhyesti ja ytimekkäästi. Se sisältää kolme sisältösivua ja yhteydenottolomakkeen. Pidät helposti yllä Matruusi -kotisivujen tietoja helppokäyttöisellä päivitysjärjestelmällä, Wordpressillä.